Liseberg!!!

ida gick jag upp typ halv 8, å de va ingen uppe då, så jag satte mej vid datorn å loggade in. för alla som inte vet så e jag i billdal, en liten ort utanför gtg.

idag har jag blivit medlem på hamsterpaj.net =)

idag har jag varit på liseberg, å de bästa va första gången man åkte uppswinget (den nya grejen), för de va så j***a äckligt, men de va ändå kul.fast balder håller i sej. dessutom har jag åkt kanonen för första gången, men de va lite utav en besvikelse, men de va lite häftit när man åkte uppochner. men de va en kul upplevelse. vi åkte 12 av de 35 attraktionerna, varav 1 var stängd och typ 14 va typ småbarns grejs. men iaf, så kom vi hem vi typ 5 el nåt, jag ville stanna kvar längre, men de ville inte de andra...=( jaja, sånt e livet, jag åkte iaf dom som jag absolut ville åka.

ida så käkade vi tacos,mums:D

50 mil from stockholm

thalå! jag har varit i götet (nära iallafall) sen i torstas,å jag har inte bloggat nånting!!! förlåt trogna läsare som frida. men livet leker, under själva missommar va jag i lilla edet, men nu e jag i billdal. här stannar jag i nåra dar å bara softar. dom har en massa filmer som jag inte har...=)  nee skoja bara jag är här för umgänget så klart! å frida vill att jag ska komma hem.

men i missommras va jag me mina små älsklingar, eddan å tommy.

imorrn så ska jag baka bullar...

mina ben är rent ut sagt skräckinjagande efter den här helgen...å de e på grund av små irriterande å flyande djur som råkar suga blod...jag har typ 40 myggbett på ena benet och 30 på andra... å de kliar!!!!sorry frida, hopplöst fall....



kram på er alla,hoppas att ni hade de lika bra som jag i missommras!    





                                                                                                                                may the force be with you!!=)

sommarlov!!

asså guud va de e skönt me sommarlov!! två riktiga slapp dagar har de varit, jag har typ bara tittat på tv och suttit vid datorn, fast jag har dock inte orkat blogga...

ida har jaag varit på släktkalas, de va min kusin och min morbror som har fyllt år. de hade jättegott fika, å de va bra.

på torsta drarjag till lilla edet för att fira misommar. måste dra nu!! bye bye
 

....

kolla på min kusin tovas blogg, http://burksoppa.blogg.se ,för där kan du läsa lite mer från hennes sida av igår å ida.

reporting from england

vi kom till england i går natt typ 12 el. nåt, å sen så skulle vi sitta i en sketen liten bil i 6 timmar.sen när vi äntligen kom fram till Bude(där mina kusiner bor)så käkade vi frukost och blev visade runt i deras hus.sen vi typ 12 så gick vi å bowla. jag slog faktiskt niklas!jag kom inte sist iallafall(näst sist..)sen när vi va ute på en äkta engelsk pup så slog jag honom i biljard oxå!jag e stolt!

idag har vi varit på splash, ett badus i Bude.de va sådär,men sydpoolen e så mycke bättre, för man fick inte dyka(även om jag inte är big fan av att dyka...),de fanns bara en pool på hela stället och de fanns bara en vattenruchkana som va något kul.thats it, sen va de inge mer där.men ända de e ju kul att spendera tid me kusinerna, och därför va de kul!
efter de gick vi och tog en fika, jag tog nån choklad tårta, den va jättego, men den va skit mäktig, så jag spydde nästan sen...men gott va de.

jag ska åka till flygplatsen typ kl 12 inatt,flyget går kl 9 men de e bra att va där i bra tid.

ida så ska vi käka fich´n´chips,dock inte i tidningspapper.igår så åt vi rose-dinner,de e typ kyckling el.kalkon, stuffing, typ potatis å massa annat gott. de va så gott, sen till efterrätt så hade vi cheesecake me bär uppepå och clotted cream, som e typ grädde ,fast me 80% fetthalt.vanlig grädde e goare, så jag förstår inte riktit meningen me de...

här e tre av mina kusiner, först tova, sen jenny åsen michelle
image1     image2       image3

(dom gör lite fula miner, men de kanske märks...)



sorry för långt inlägg, men de e faktiskt för två dagar!

sommarlov!!!!

nu e de dax me sommarlov!!äntligen!vi hade skolavslutning ida som gick bra.frida,anna,bella å ida sjöng jättefint, fast man hörde typ bara ida, men hon sjunger ju så fint, så de gjorde inte så mycke...=)

när vi kom ut från kyrkan så va de ju dax att ta kort! våran kamera cp-ade sej, men frida tog typ 95 kort på typ 5 min. (typ 19 kort i minuten^^)och jag va me på de flesta;P, så hon ska skicka dom till mej.

efter att vi åkt från kyrkan åkte vi till hölögrillen å köpte pizza, och sen till konsum å köpte jordgubbar å grädde.sen när joakim kommer hem, typ klockan 4 så ska vi äta jordgubbar å grädde, å de kommer va skitgott.vi firar att niklas gick ut 9 ida.

om ca 6 timmar så sitter jag på planet till england=)

shoppa, igen

idag va jag i södertälje,igen. men ida va de me mamma.vi köpte en locktång, och en blomma till lovisa. rosen e skitcool för den e typ rosa,grön,blå å gul samtidigt. sen kom jag på att den skulle passa bättre till yvonne med tanke på att hon brukar gilla starka å klara färger, i typ den färgblandningen som blomman har, men nu e den till lovisa.


shoppat!!

i dag har jag varit i södertälje me frida å shoppat.på http://fridaofsweden.blogg.se kan du läsa om va både jag och hon har köpt.tack frida,nu slipper jag skriva de själv=)

jag, stina å frida försökte reda ut den där historien me sandra å anna, som lollo har blandat sig i,men jag vet inte om de blev så mycke bättre...=(

idag på lotsen va lovisa bästa lotsen! vi fick glass(tre olika sorter!),jordgubbar,grädde, rån(såna där kakor ni vet) plus att vi fick en typ chokladbollstårta elr nåt...go va den iallafall.

ida har de varit allaktivitetsdag, och jag har haft träslöjd å loggboksdesign. på loggboksdesignen vare lixom baar att sitta å rita, å på träslöjden så satt jag bara och gjorde typ ingenting. vi hade svitte i träslöjden och han e så jävla sur hela tiden och han pratar me en som om man va dum i huvet elr nåt...jag hatar honom!inte så lyckad dag,om jag säger så...

...

asså, jag fattar inte!anna e skitsur på oss för att vi dissade henne, men de va hon som dissade oss först!å nu har hon typ bildat "pakt" me malin å lollo. ida på msn så kallade lollo mej dum i huvudet för att jag "dissade en vän" för en annan och att jag är så glad bara för att jag får ha frida för mej själv.hur kan dom tro nåt sånt.frida e ju oxå skitsur på anna...de e nåt som man blir irriterad på!





varför?

jag fattar fortfarande inte. hur kunde hon bara dumpa oss på våran sista kväll tillsamans.varför, vad har vi gjort för att förtjäna det här...jag är inte arg, jag är inte förbannad...jag är besviken.
varför gjorde du så här?

så här har det varit.sanadra  flyttade till oss för typ ett halvår sen. vi blir kompisar, lite till och från ibland. jag blev inte lika tight med henne som frida eller stina å anna, men vi va kompisar ändå.sen nu i slutet, så säger hon att hon ska flytta tillbaka till tullinge. alla blir jätte ledsna och depremerade.så vi planerar en sista kväll,  vi fixar presenter och allting.stina å frida struntade i att gå på studentfester bara för sandra. vi skulle vara vid aspen.sen igår så sa hon att hon inte ville följa me bara för att de tar så lång tid att cykla.så gör men helt enkelt inte.så gör man inte.å då ville anna inte heller följa med. dom andra blev förbannade.jag blev ledsen. jag fattar inte hur hon bara kunde göra så mot oss...

åka till tälje-tok-stan me Frida å Anna

idag har varit en bra dag.vi fick fika på klassråd(rulltårta,bullar och äcklig saft), slapp no och fick bulle av frida på rasten(jätte go,men lite torr i kanterna=p).sen åkte jag, frida å anna till s-tälje å shoppade. jag tappade bort frida å anna i typ en halvtimme när jag skulle gå å titta på skor.så de kan bli. sen upptäckte jag att jag inte hade nåt batteri på mobilen så att jag inte kunde ringa dom. så jag gick omkring ensam ett tag, å de va ju inte så roligt men jag hittade dom igen och allt blev frid å fröjd.

jag har köpt: en prydnads groda till mitt rum(djungeltema) på undervåningen på åhlens, en glass, chickennuggets(sex pack för 33 kr!hur dyrt kan de bli?) och ett kort till sandra.

jag vill bara understryka att:SANDRA, DU FÅR INTE FLYTTA, JAG KOMMER ATT SAKNA IHJÄL MEJ DÅ!!!

aspen me Frida

idag har jag varit å badat me frida. de va skitkul. när vi inte badade så satt vi på en klippa å läste vecko revyn. men när vi cyklade dit va de så jävla varmt, så när vi kom dit va de bara att hoppa i direkt å svalka av sig. de va så jävla skönt. nu ser jag ut som värsta tomaten i ansiktet och på ryggen.

hela dan har känts som typ lördag, så de e helskumt att behöva gå till skolan imorrn, men jag ska iallafall åka till stan då ;)
förresten kan jag hänvisa till
http://fridaofsweden.blogg.se  där du kan  läsa om fridas syn på dagen=)

vårruset

efter som jag inte blogga igår så ska jag berätta lite kort å gott vad som hände i går:

jag städa, titta på tv, cykla till frida, lekte me theo, frida sminkade mej å gav mej lite smink tips, jag cykla hem från frida, åkte till vårruset, sprang vårruset, fick massa grejs, käka midda, åkte hem,ducha, gick å la mej 11

så igår sprang jag 5km å cykla 1,2 mil, helt otroligt, de trodde ni väl inte!!

söndag

Idag har det varit TRÅKIT!!! jag har inte haft nånting att göra, förutom att vi har sågat ner lite buskar å träd som jag har släpat till våran brasa:( annars har jag bara mobbat niklas och inte haft något annat att göra!


avslutningskläder i storstan

Min lördag, från morgon till kväll:

Min dag började med att min klocka ringde kvart över 6(!!!) (jag hade glömt att stänga av alarmet). jättebra början på dagen elr vaddå?

Klockan tio skulle vi åka men då var mamma såklart tvungen åka och köpa snus till pappa, hon kom tillbax efter en halvtimme, och då va klockan halv elva så mamma var skitstressad, för vi skulle till Tumba, möta upp mina kusiner och åka tåg till sthlm.
Så vi åkte till Tumba, men på den närmaste parkeringen till tumba station fanns det bara två platser kvar, om man ens kan kalla de för de, för bilarna breve hade ställt sig helt cp så man inte kunde parkera där! så vi fick parkera en bit bort. sen gick vi till stationen å träffade  min moster och min kusin, sen äntligen satte vi oss på tåget till sthlm!

Petra å jag började med att gå in på H&M, där provade jag en gul klänning men den satt inge bra så jag köpte inte den. sen gick vi vidare till KappAhl. där hittade vi inget, så vi gick vidare. då gick vi in på Salt å där hittade jag två urgulliga klänningar, men de satt inte bra heller, och dessutom så skulle jag inte kunna använda till någonting annat än till skolavslutningen, som jag gärna vill kunna göra. så vi gick vidare in på JC.
 där provade jag två klänningar, en rutig och en prickig. båda va skitsnygga och satt bra på så jag fick värsta beslut ångesten, så jag frågade min kusin, hon tyckte att den rutiga va snyggast, och jag tyckte att den satt lite bätre på, så jag köpte den.

Sen gick vi vidare och vi gick in på Zara, där hade de många fina kläder men inget som föll mej riktigt i smaken. sen gick vi till ett annat H&M. där fanns det massa fina shorts. jag och mina två kusiner valde några kläder och sen stod vi typ i 20 minuter för att prova kläderna. shortsen passade helt ok och de kostade bara 100 spänn, men jag tyckte att de va ganska onödigt, jag kände inte riktigt för att köpa shorts.
 
Så gick vi vidare till Gina Tricot. den affären älskar jag! så mycke snygga kläder! men de va så jävla lång kö, så jag orkade inte prova något, men petra provade en tröja, och va inne i provrummet i typ 200 år. men hon köpte den inte. sen gick vi till ännu ett H&M men där tappade vi bort varandra hela tiden, hittade man den ena kusinen, hittade man inte den andra.

sen skulle vi träffa mamma å min moster i kungsträdgården, för det va typ resturangernas dag elr nåt sånt. men det va så jävla mycket folk, så vi gick till ett fick elr nåt och köpte mackor. jag tog en parma macka som smakade skit. brödet va stenhårt och de va typ olivolja istället för smör och de smaka skit. till de drack jag sprite. sen gick vi till gina tricot på ett annat ett annat ställe en de andra stället. där tänkte jag först prova en  bikini, men de va så där jobbigt lång kö igen. men efter ett tag va de tomt i några omklädnings rum (helt fantastiskt!!) så jag tog en svart å vit rutig trekantsbikini. underdelen satt bra, men de gjorde inte toppen, så jag tog inte den, dessutom hade jag inte tillräckligt me pengar. men petra köpte en brun bikini.

efter de åkte vi hem. på tåget hem så satt jag och försökte att förstå mej på den nya mobilen som troligtvis är min. sen skjusade vi hem mina kusiner. efter de åkte vi och tankade , och sen åkte vi och köpte creme fraiche. sen åkte vi hem. när vi kom hem gick jag nästan direkt och satte mej och titta på tv. filmen "familjen är värre" med ben stiller började precis, så jag tittade på  den. mot slutet på filmen  hade mamma lagat klart maten (grillad kycklingfilé m. ris å currysås) så sa hon till mej att duka. jag fick ett dampanfall för att jag alltid får duka fram. mamma och pappam blev skit sura och hade en föreläsning om att jag får göra det bara för att niklas måste råplugga och sånt. visst, nästan hela tiden som jag va hemma satt niklas vid tv:n. sen käkade vi iallafall, och de va skitgott. sen dukade jag å niklas av och jag gick in och satte mej började blogga. sen va de inte mer me de. nu e klockan typ 5 över 10 på kvällen. de va den dagen de. nu e jag ledig i två dagar till!! jippie!!


ny blogg/friidrottsdag!!

nu har jag en blogg, och inte mer me de

ida har det varit friidrottsdag.för mej gick det inte så vidare bra, men för klassen gick det bra. tjejerna tog hem stafetten, plus att vi slog 7b-tjejerna i alla grenar. de e bra! sandra anna å stina, ni äger! alla andra tjejer oxå!

min sallad till massäck  var äcklig å de va inte kul. men jag hade en fralla, en drickyoghurt,vindruvor och kakor som var goda. sen hade jag en äcklig MER oxå

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0