Jobb planer of Linnea

image8    FRIDA borde bli webbdesigner eller rumdesigner, typ en sån där rolig designer för room service eller nåt. de behöver lite nytt blod, för alla där e typ askassa, ska bara ha massa neon-krims-krams överallt.

image5   STINA borde bli politiker eller debattör eller nåt, för hon tjatar emot lärare väldans ofta å kan argumentera sig igenom nästan allt.

image14 ANNA borde bli typ mellanstadie lärare eller nåt. bra på att förklara saker, smart och van vid småbarn

image15 JANNICA borde bli mattelärare el nåt, för nåt annat vet jag inte så bra....

image18 jag själv så? ja de får väl framtiden visa, antar jag...(INTE mcdonalds!!! inte tillräckligt kvicktänkt  ^^)

halv-hemlig beundrare

Idag fick ett kort från en tvåa. men ingen tvåa som helst, utan de va från den tvåa som var en etta i våras som jag tappade bort i skogen på en miljödag^^ okej, jag skulle hålla koll på honom, men det gick inte, för min fyra(den jäveln) sa åt honom att gå. då tyckte inte lille kip om mej så mycke....men senare den dan så började han tycka om mej, och så ida så fick jag ett kort av honom på tyskan :D



okej, lite halvskum dag...

+ på no:n så spreds det ut (av frida misstänker jag...) att jag skulle näcka på ett pyamasparty el nåt....

+ på tyskan gjorde vi nästa inget annat än att kolla in willes röv XD och paula dampade på frida när hon gjorde de ;D

+ jag gifte mej med sandra på so:n

nämen titta, de hände nåt kulit på alla tråkiga lektioner^^


Frida, nästa Einstein?

                                 image12       image13

Dom är helt enkelt kusligt lika. Frida Einstein^^ Kanske släktingar, vem vet ; D

s-tälje me frida!!

Idag så har jag varit i tokstaden södertälje. Såklart blev den ännu tokigare när jag å Frida var där, och dessutom var på gott humör^^Och shopping humör :D Vi va inne på H&M tre gånger el nåt, och nån av oss köpte nåt två av gångerna. Jag har köpt en tunika, ett skärp, en gympapåse från hemtex och lite behövliga trosor.


image8 + image9 = image10

Jepp, precis så här galet kan det gå. Bilden e från häromveckan när jag å frida hade det lite tråkit på McDonalds.... Idag har jag fått det bekräftat att när frida har fått i sej lite pommes så vet man inte vad för hopkok hon kan hitta på. idag gick hon nämligen loss på min hamburgare... Men du e bra ändå (frida uttryck) och jag tycker om dej för att du inte e helt civiliserad på McDonalds^^



image11

Här är en bild på min nyinköpta tunika plus mitt vackra skärp, inhandlat på H&M



ajusste, till alla er som har tänkt köpa en "hemlig påse" på Guldfynd, så råder jag er att inte göra det. Jag gjorde nämligen det misstaget idag, och jag är långt ifrån nöjd. Låt er inte lockas av att det är saker för "minst 250 kr" för de är FULA saker för 250 spänn. Jag fick ett helt groteskt halsband med träkulor och turkosa plastpärlor, en turkos resorring med en paljett blomma som bara en 5 åring kan älska och en glasberlock (el va fan det var) formad som ett hjärta. Så snälla, köp ett par gulliga örhängen istället, så ni slipper denna hemska överraskningen.

Blää för orientering, hurra för idol!

dagen började dåligt. jag hade lite vilda drömmar, så jag hoppade ur min loftsäng, medans jag sov! kommer tyvärr inte ihåg vad jag drömde.... sen missade jag såklart bussen till järna, så jag ringde först till mamma (i panik) sen till stina, å då fick jag prata med yvonne och så fick jag nummer till ingela, lucky me^^ fast då hade frida såklart hittat en annan origenterings kompis, så jag fick origentera med hanna, å d va ju bra, så jag slapp virra bort mej själv i läskiga järna ;)

d va d tråkiga, nu till d roliga^^ jag satt vid datorn å hade almänt tråkit, så frågar stina å frida om jag ska me till gårn, så jag sprang å fråga, å efter lite viktigt fixande (typ smink,käk å hygien) så var jag iväg på cykeln. när jag kom fram (astrött) så struntade vi i gårn (inte så roliga där) å skulle dra till frida, men vi mellanlandade på kondis, å ja, d tog något längre tid än tänkt, när vi ja, cyklade.... (lägg märke till bakdäcket, d e INTE punka^^)
                                                             

sen kom vi hem till frida, å då tittade vi på idol, som såklart va askul. d där me måns tog ett tag för mej att fatta, han va tvungenm att ta av sej peruken innan jag fattade^^ sen var d dax för lilla mej att cykla hem, ensam å helt övergiven i den mörka å kalla världen, medans mina vänner satt å käkade godis å chips... haha^^

återupptagen blogg!!

nu efter en låååååång paus tar jag äntligen upp bloggandet^^

RSS 2.0